Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2013 | 8101 vizualizari

 

Cand iti spun copiii "vezi ca vine cineva pe la noi, fa-ne repede ceva de rontait", rondelele acestea sunt ideale!
Sunt simplu de facut, la indemana oricui si dispar imediat.
Ideea o am de la Sidy si ii multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen:

Dezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat).

Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam).

Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen.

Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute.

Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Merisor 1

22.12.2013, 09:06

Va multumesc tuturor!!

jolygina 1

22.12.2013, 11:20

GeorgiaA 1

11.03.2014, 15:40

Foarte gustoase, exact cum ai zis ceva repede si bun si mai ales cand ne vine cineva in vizita.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci