Aceasta rulada o facem destul de des, este nemaipomenit de gustoasa, usor de facut, buna la orice ocazie. daca vreti puteti sa-i spuneti si "drob de ciuperci".
Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert
Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei
Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici.
Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecaam cu ciupercile gata taiate
Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor
Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei
Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet (din belsug) si turnam compozitia de ciuperci
Preincalzim cuptorul la 180 °C si coacem rulada pana se rumeneste.
Pofta buna! Este senzationala!
1
Cand este gata si s-a racit, o rasturnam pe un platou si o taiem felii grosute.