Rulada de porc cu carnat si cascaval

de nico_nico in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 16535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(pulpa),
  • 3 buc. carnat afumat si prajit,
  • 3 castraveti murati,
  • mustar iute (sau dulce),
  • 50g cascaval,
  • 200 g sunca afumata,
  • scobitori.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si cascaval:

Carnea de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pentru snitele, se ung cu mustar si se aseaza felii de castraveti murati alternand cu felii de sunca si cascaval(daca nu doresti sa pui felii de cascaval poti sa-l dai prin razatoarea mica) iar in mijloc carnatul.Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori.Se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 ora, ruladele se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se mai intorc din cand in cand si se mai stropesc cu sosul din tava. Daca doresti poti sa pui folie de aluminiu(ies mai fragede). Dupa ce s-au facut ruladele se scot scobitorile cat inca sunt calde.Dupa ce s-au racit se taie felii si se servesc ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj