Rulada din carne de porc

de adnas54 in Porc, 9 Mar 2010 | 13598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. porc
  • 150 gr. carne tocata + 1/2 ceapa
  • 1/2 cutie de ciuperci taiate
  • 1 buc morcov
  • 2  buc castraveti murati
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura condimente pentru porc
  • 1 lingura salvie
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de cartofi sau pilaf, insotite de muraturi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (4)

Teo 1

09.03.2010, 17:59

buna rulada si frumoasa!

adnas54 1

09.03.2010, 18:33

Teo si rocsi multumesc de aprecieri.

adasev12 1

26.08.2010, 14:30

ai scris la codimente carne tocata plus ceapa..dar nu ai mai specificat ce faci cu ea...poate revezi un pic reteta...mi-ar placea sa o fac si eu, dar am nedumeriri...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman