Rulada "Krem a la Krem"

de Lau in Prajituri, 2 Feb 2012 | 4789 vizualizari

 

by diaconta,eu am modificato putin.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic crema Ole cu gust de ciocolata
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 400 ml suc de portocale
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 200 ml frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 50 g ciocolata alba
  • DECOR
  • frisca
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Galbenusurile se mixeaza cu cele 2 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma cu 1 praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, esenta, zaharul vanilat, galbenusurile in fir subtire, amestecand cu telul, adaugam cacao, plicul de creme ole, omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt pentru cca 20 minute, sa treaca testul cu scobitoarea. O rasturnam pe o alta hartie de copt si rulam.

CREMA- Praful de budinca il amestecam cu putin suc si zaharul, restul il punem la fiert. Cand a inceput sa fiarba adaugam budinca amestecand continuu pana se ingroasa. Ciocolata o taiem bucati, adaugam 30 ml suc si punem vasul pe foc (eu am topit la microunde) o adaugam in budinca. Cand s-a racit budinca adaugam frisca batuta si omogenizam.

Desfacem rulada, adaugam crema si rulam din nou.

Ornam cu frisca,ciocolata,felii de portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]