Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 7916 vizualizari

 

Foarte rapida si buna!

 

INGREDIENTE

  • cateva fileuri din piept de curcan
  • 25 g hribi uscati
  • jumatate de ardei gras rosu
  • cateva fire de ceapa si usturoi verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru, oregano
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu hribi:

Hribi se pun in apa sa se hidrateze, 2-3 ore, apoi se scurg bine.

Fileurile de curcan se bat ca pentru snitel, subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra cascaval ras, apoi se pun fasii de ciuperci, ceapa si usturoi verzi taiate rondele fine si felii de ardei gras rosu. Deasupra lor se rade iar putin cascaval. Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Se aseaza intr-o tava, se condimenteaza iar, se adauga si cimbru, oregano sau alte ierburi uscate preferate. Untul se taie felii subtiri si se aseaza peste rulouri, se pune o cana cu apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan rumena