Rulouri din carne de porc

de Lau in Porc, 12 Sep 2011 | 5656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 200 g branza proaspata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • 1 ardei rosu
  • 100 g suc de rosii
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea de porc se spala, se sterge cu un prosop, se taie felii si se bat(ca la snitele)

Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc dupa gust

Branza se amesteca cu oul,sare

Se ia o felie de carne se unge cu branza si in mijloc se adauga ardeiul spalat ,curatat si tocat. Se ruleaza si cu scobitori prindem carnea

Asezam intr-o tava termorezistenta. Procedam intocmai pana terminam carnea

Amestecam sucul de rosii cu o cana de apa si adaugam in tava, crenguta de cimbru,jumatate de ardei tocat, 50 g unt taiat bucati, rozmarin si busuioc(eu am adaugat si o lingura de branza), dam la cuptorul incalzit cca 1 ora

Eu am adaugat cartofi cu 30 minute inainte sa fie gata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]