Pt. ca maine sunt Floriile si se manca peste m-am gandit sa va dau aceasta reteta, care mie imi place f. mult. Rulourile de pangasius cu somon afumat nu numai ca sunt aspectuoase dar sunt si f.gustoase.
Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat).
Dupa 1 ora, poate si mai mult, am scos fileurile de pangasius din marinata, pe fiecare am pus cate 1-2 felii de somon afumat (depinde cat sunt de mari), la un capat (cel dinspre cap) am pus cate 3 felii de ardei gras (cate una din fiecare culoare), din loc in loc am pus si cate o crenguta de rozmarin si am rulat. Rulourile astfel formate le-am pus in castronelul meu minune de lut, am turnat peste ele sosul in care au stat la marinat si le-am varat la cuptor pt. 30-45 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel-2, cu salata sau alta garnitura.
Merg f. bine facute si pe gratar!