Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 5826 vizualizari

 

Bune, bune de tot.

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulouri:
  • 100 ml apa;
  • 100 ml ulei;
  • un plic praf de copt;
  • 200 g faina.
  • Pentru umplutura:
  • 150 g urda;
  • 100 g branza;
  • 100 g iaurt;
  • 3 cepe verzi;
  • o legatura de marar;
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 12 bete pentru rulouri;
  • ulei pentru prajirea rulourilor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata:

Pentru rulouri:

Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana cand se formeaza o coca buna de intins. Cu ajutorul sucitorului, se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de circa 1,5 cm. Se ruleaza usor pe betele de rulouri si se pun in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime, lasandu-se totodata la racit.

Pentru umplutura:

Intr-un castron se pun urda, branza rasa, ceapa verde curatata, spalata si taiata rondele si mararul spalat si tocat marunt. Se amesteca, dupa care se adauga iaurtul si boiaua de ardei dulce si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o punga, care se taie la un colt, apoi se umplu rulourile.

Se pot servi cu rosii sau la aperitive.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]