Salata arcobaleno cu ton

de amalia01 in Paste, 25 Mar 2019 | 3586 vizualizari

 

Am trecut zilele acestea printr-un supermarket si am gasit niste paste fara ou foarte aratoase. Evident... ca mi s-au lipit de mana si le-am transformat intr-o salata delicioasa speciala pentru aceasta zi de post cu dezlegare la peste.
 
Primăvara în farfurie-Rețete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste Arcobaleno
  • 2 l apa
  • 1 lgt sare
  • 200 g ton din conserva
  • 1/2 lamaie
  • 150 g masline verzi umplute cu ardei
  • 100 g tofu
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lgt patrunjel frunze uscat
  • 1 lgt oregano Delik'At
  • 1/2 lgt chilli Delik'At
  • 1 ardei kapia mic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata arcobaleno cu ton:

Fierbi pastele in apa clocotita si sarata pentru 20 de minute, dupa care le strecori si le lasi sa se scurga bine de apa, in sita. Intre timp pregatesti restul ingredientelor: feliezi maslinele si ardeiul, tai branza cubulete, scurgi bine tonul de ulei. In uleiul de masline adaugi condimentele si zeama de lamaie , apoi omogenizezi pana cand verdeturile se zdrobesc bine. Uleiul astfel preparat il torni peste paste si amesteci astfel incat acestea sa nu se rupa, dar sa se unga bine.  Golesti totul intr-un bol mare si adaugi restul ingredientelor, amestecand usor. Servesti totul numai dupa ce presari si un praf magic de iubire.
P.S. Daca simte nevoia, fiecare isi mai poate adauga in farfurie sare, piper/chilli ori zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata arcobaleno cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton