Salata de pastai cu pastrama si maioneza

de MotanLaOale in Salate, 24 Iul 2014 | 20404 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 200g pastrama de porc
  • 300g pastai (fasole verde)
  • 1 ou
  • 150ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 4 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pastai cu pastrama si maioneza:

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.

Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.

Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.

Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.

Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se lasa la frigider cel putin 30 minute.

Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si verdeata tocata daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena