Salata de taitei cu tofu si Furikake

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 30 Mar 2016 | 3074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame fasole verde pastai
  • 1/2 broccoli
  • 200 grame tofu moale (silken)
  • 150 grame taitei din orez brun
  • 1 bucata de 2 cm ghimbir
  • 1 catel de usturoi
  • 2 limes
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura Furikake (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/furikake-condiment-pentru-orez-din-alge-si-susan-76835.html)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de taitei cu tofu si Furikake:

Se aseaza fasolea si broccoliul desfacut in buchetele intr-un cos de steamer din bambus. Se taie tofu cuburi, se aseaza pe o farfurie, iar aceasta se aseaza in alt cos de steamer. Se aseaza cele doua cosuri unul peste celelalt si se plaseaza pe o oala cu apa fierbinte, la foc mediu, in care se adauga taiteii. Se lasa 4 minute.

Se curata ghimbirul de coaja si se da pe razatoarea mica, impreuna cu usturoiul si coaja de lime. Se adauga ulei de susan, sosul de soia si otetul. 

Se scurg taiteii, pastrand o cana din apa in care au fiert. Se amesteca cu fasolea, broccoliul si tofu si se adauga dressingul obtinut anterior. 

Se amesteca cu grija, se imparte intre doua farfurii si se presara cu Furikake.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de taitei cu tofu si Furikake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane