Salata in straturi

de Xandrinne in Salate, 19 Oct 2014 | 11616 vizualizari

 

Mai tineti minte pizzometrul? Ei, cu maioneza de la Univer am facut o salata in straturi, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 (1 bucata si jumatate) piept de pui,
  • 2 sfecle,
  • 2 oua,
  • 250 g cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza, dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata in straturi:

Pieptul de pui se fierbe in apa sarata (puteti sa-l fierbeti cu niste legume si va alegeti astfel cu o supica ;) ); carnea fiarta se taie bucatele. Sfecla se coace, se decojeste, se da pe razatoarea mare. Ouale se fierb si se dau pe razatoare. Se rade si cascavalul, pe razatoarea mica.

Daca doriti preparati o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert. Eu am folosit-o pe cea de la Univer, pot sa spun ca am fost multumita de aceasta varianta.

Se presara sare, piper, dupa gust, peste carne, oua...

Se aseaza salata in straturi, intr-un vas yena, astfel: sfecla, maioneza, pui, maioneza, oua, maioneza, cascaval, maioneza... si iar, sfecla, maioneza... Pana se termina ingredientele.

Se decoreaza dupa preferinta, se tine putin la rece. Eu i-am pus un mot de cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]