De cate ori prepar peste ma intreb cum sa fie ,, altfel '' . Acum am deschis frigiderul si am vazut ca im ista la dispozitie prosciutto , mustar , ketch-up.,,Ce sa facem ,ne descurcam cum putem !!!"" ..am oftat . .Reteta simpla si de efect , prosciutto s-a asezat atat frumos peste salau incat parca popriul lui invelis .
Pestele spalat se pune in marinata formata de ingredientele date timp de ora.
Asezati pestele cu cate o felie de prosciutto peste fiecare bucata in tava .
Dati tava la cuptor 20 min foc mediu .
Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti pe deasupra prosciutto cu ketch-up.
Mai dati 5-10 min la cuptor pana se rumeneste .
Serviti salaul cu crusta alaturi de lamai , lime , rosii si garnitura preferata .
Noi am avut garnitura cartofi copti cu rozmarin .
1
Folositi ketch-up si mustar Heinz . Nu au conservanti !!!