Saleuri cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 5880 vizualizari

 

Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza:

Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 

Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)

Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 

La fel procedam si cu restul saleurilor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]