Saleuri cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 5307 vizualizari

 

Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza:

Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 

Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)

Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 

La fel procedam si cu restul saleurilor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu unt