Sandviş cald cu ou

de diaconta in Sandvisuri, 10 Noi 2013 | 4190 vizualizari

 

Nu am putut rezista prea mult după ce l-am văzut la RoXx, http://www.bucataras.ro/retete/sandwich-cald-cu-ou-53561.html , e prea bun,prea pe gustul meu,arata foarte bine şi e uşor de pregatit.Multumesc RoXx.

 

INGREDIENTE

  • Eu am facut doua bucati,deci am avut nevoie de:
  • 2 felii de pâine
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • Cateva felii de sunculita taraneasca feliata foarte subtire
  • Unt
  • Sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviş cald cu ou:

Am uns feliile de paine pe una din parti cu unt,apoi am decupat miezul astfel încât sa ramâna coaja separat.

Am uns cu unt pentru ca felia de paine sa nu se arda  când o întoarcem în tigaie.

Am pus  cojile de pâine cu partea cu un în jos în tigaie.

In mijlocul fiecarei felii am pus câte un ou,l-am condimentat.

Peste ou am pus feliile de cascaval,apoi feliile de sunculita si am acoperit cu miezul feliei de pâine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Am apasat putin ca sa ramana cât de cât la acelasi nivel cu coaja,Nu e nici o problema daca oul  se va prelinge  putin afara.

Dupa ce s-a prajit bine,se întorc feliile si pe partea cealalta.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviş cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu salam, cascaval si legume