Saratele

de dantes in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 5068 vizualizari

 

"Bunatati pentru colindatori
 
Sunt excelente la un pahar de bere

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 350 g branza telemea de care va place vaca sau oaie
  • 500 g faina
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Dam branza telemea pe razatoare si o amestecam cu 2 oua, faina, unt si smantana.Se framanta pana devine omogena si se intinde in foi subtiri de cca. 5 mm si se taie in fasi late de 1 cm. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi presaram deasupra chimen. Se coc la 180 grade C, timp de 20 minute pana devin aurii.

TIPS-URI

1

saratele

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

06.01.2017, 00:34

Bune saratele!

anca_rm 1

06.01.2017, 09:26

ce bune sunt cu branza telemea

dantes 1

06.01.2017, 10:26

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza la aparatul de vaffe