Saratele de sarbatori

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 7437 vizualizari

 

Bune de rontait langa bere....se pastreaza mai multe zile!

 

INGREDIENTE

  • 170 gr faina
  • 100 gr unt
  • 80 gr branza telemea rasa
  • piper
  • paprika iute
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 1 albus batut pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatori:

1.Punem intr-un vas faina,piperul,paprica si untul la temperatura camerei si amestecam, apoi  adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul;adaugam galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala!

2. Se intinde o foaie nu foarte groasa, si, cu ajutorul formelor de fursecuri decupam diverse forme.

3. Peste aceste saratele se pensuleaza albusul bine batut si presaram seminte dupa plac ( in, susan, mac).

3. Dam sarartele la cuptorul preincalzit ptr cca 10 min.

 

super delicioase si usor picante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alinutza1983 1

27.12.2010, 09:41

...mersi bucatarasi! Pai Rocsi, intre mese mai mrege o saratica, un pahar de vin, unul de bere....

LUK 1

27.12.2010, 14:57

f frumoase

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:09

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza la aparatul de vaffe