Sarmale cu varza acra

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Feb 2010 | 6596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aprox 1 kg carne de porc sau amestec
  • -2 verze acre
  • -o cana de orez
  • -4-5 linguri de pasta
  • -2 cepe mari
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu varza acra:

-ceapa tocata marunt o calim in putin ulei

-adaugam orezul si mai lasam putin

-pasta o amestecam cu o cana de apa si o adaugam peste orez si ceapa

-ceapa cu orezul si pasta se toarna peste carne,se adauga delikat si se amesteca bine

-alegem foile pentru sarmale si tocam putina varza pentru a pune pe fundul ceaunului

-dupa ce punem varza si putina pasta deasupra incepem sa impachetam sarmalele si le asezam una langa alta

-dupa ce am terminat de pus sarmalele punem 2-3 foi de dafin si pasta si continuam cu alt rand

- cand terminam de asezat sarmalele punem un ultim strat de varza,foi de dafin,pasta si 3-4 feli de sunculita

-puneti apa pana deasupra sarmalelor si lasati sa fiarba(verificati din cand in cand daca sunt fierte si mai puneti apa)

-se servesc simple sau cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

07.02.2010, 20:45

ce cuminti asteapta sarmalele in farfurie! imi amintesc de inceputuri ,cand am facut prima data sarmale ,le-am pus la foc fara sa pun apa; ce-a iesit.....!

adry88 1

07.07.2011, 11:11

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca