Shaorma

de adry88 in Pui, 29 Oct 2013 | 4672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • castravete
  • rosie
  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • sos de usturoi
  • lipii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem si ii prajim in uleiul incalzit,scoatem pe un servetel absorbant,

Pieptul de pui il taiem felii subtire si le condimentam cu condimete pentru pui,acoperim si lasam cca 15 min,dupa care prajim in putin ulei sau intr-o tigaie grill,

Scoatem pe un servetel absorbant,lasam sa se raceasca dupa care taiem fasii,

Varza o taiem fideluta,adaugam sare si o amestecam bine,adaugam ulei si otet dupa gust,amestecam bine,

Incalzim lipa putin o ungem cu sos de usturoi,adaugam salata de varza,ceapa tocata marunt,cartofi prajiti,bucati din piept de pui,felii de rosii,castraveti,

Rulam cat mai strans si la un capat invelim cu folie alimetara dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui la lipie ”asubana”