Shaorma de casa

de RoXx in Pui, 1 Iul 2013 | 5652 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Pieptul de pui se spala , se taie fasii subtiri, se da pe ambele parti cu condimentul pt carne de pui si se pune pe grill. Cartofii se curata,se taie si se pun la prajit. Dupa ce e gata,carnea se taie cubulete. Dupa ce s-au prajit si cartofii, se incalzeste lipia 2-3 secunde , se pune o lingura de sos tzatziki pe toata suprafata ei , apoi se pun cartofi , carne si sos tzatziki din nou (cantitate dupa preferinte) ,se infasoara dupa indicatiile de pe pachet si se poate servi imediat !

Pofta buna ! :)

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]