Snitel de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Dec 2014 | 12449 vizualizari

 

Usor si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui potrivit
  • 100 gr cascaval Delaco
  • ciuperci conserva
  • 1 ceapa
  • 100 gr piept Tirolez
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut:

Pieptul de pui il taiem felii subtiri,il batem snitele pe care le saram si piperam.Pe fiecare snitel punem o bucata de piept Tirolez,o felie de cascaval,1felie de ceapa si ciuperci,il rulam si il prindem cu scobitoare.

Ouale le batem cu sare si piper.Fiecare snitel umplut il trecem prin faina si ou si il prajim in ulei incins.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie prajite in ulei incins ptr. ca sa nu apuce sa se scurga cascavalul topit la capete.

2

Cand treceti prin ou snitelul umplut incercati sa introduceti si capetele ptr a se forma o crusta la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şniţele crocante