Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi

de trifadalia in Pui, 24 Iul 2018 | 3193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi albi
  • 1 catel de usturoi
  • 1 buc piept de pui
  • 1 pachet fulgi de porumb
  • 5 linguri de faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 ml lapte
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi:

Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.

Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.

Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.

Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi