Snitele de conopida

de ianculubita in Mancaruri de legume, 31 Oct 2011 | 18818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopide mici
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi sau 1lingurita de praf de usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare,piper,ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de conopida:

Conopida curatata,se opareste 5 minute in apa cu sare. Se scoate, iar dupa ce s-a scurs si s-a racit, se taie felii (conopida intreaga, fara a fi desfacuta).

Intr-un castron se bat ouale cu usturoiul pisat sau praf, sare, piper, faina si se subtiaza cu putina apa. Se trec feliile de conopida prin acest amestec si se prajesc in mult ulei incins.

Se servesc drept aperitiv. Pentru cine doreste, in zile de post, se elimina oul.

TIPS-URI

1

Resturile de conopida care rezulta in urma felierii,se pun pe o farfurie si se folosesc pentru o alta reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida