Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

de lili in Porc, 26 Sep 2010 | 9025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 100 ml lapte
  • 4-5 oua
  • faina
  • un pahar apa minerala (bere, lapte)
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cartofi pai (opariti):

Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragezeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min. Pe urma pregatim o pastella din oua si  faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte. Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.  Ca si garnitura am facut cartofi pai. Am curat cartofii, i-am taiat si i-am oparit cca 2-3 minute, dupa care i-am asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii