Snitele de pui cu parmezan.

de lilik in Pui, 30 Aug 2012 | 4928 vizualizari

 

o reteta simpla,dar f gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • cateva fire de patrunjel verde
  • pesmet
  • parmezan ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan.:

Taiem pieptul de pui felii si daca sunt prea groase le batem putin.

Amestecam faina cu putina sare,batem ouale cu sare si piper,pregatim pesmetul cu patrunjel tocat,sare,piper si parmezan ras.(de exemplu la 5 linguri de pesmet punem 2 linguri de parmezan ras)

Trecem feliile de piept prin faina,apoi prin ou si la sfarsit le trecem bine prin amestecul de pesmet si parmezan astfel incat sa fie bine acoperite,dupa care le punem la prajit in ulei incins.

Le rumenim frumos pe mbele parti,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim calde alaturi de garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

30.08.2012, 22:27

Grozav tare arata Lilik! Te imbratisez gospodinuta draga!

lilik 1

30.08.2012, 22:32

Saru'mana Ruxy esti o dulce ca intotdeauna

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui