Snitele in aluat de cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc(eu am avut carne de porc fiarta si afumata)
  • 800 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa potrivita
  • 50 g branza tare
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in aluat de cartofi:

Se spala cartofii,se fierb in apa cu un praf de sare,se lasa sa se raceasca,dupa care se curata de coaja.

Se dau cartofii pe razatoare impreuna cu ceapa curatata,branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale faina si patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Carnea de porc daca nu este fiarta cum am avut-o eu, se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust si se prajesc in unt topit,se lasa sa se raceasca putin,dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.

Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele cu cascaval