Sos de usturoi cu rosii coapte

de anca_rm in Pt. carne, 21 Aug 2013 | 15457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu rosii coapte:

Rosiile le punem pe gratar la copt , sau intr-o tava pe aragaz .

Usturoiul il curatam si zdrobim .

Intr-un bol punem usturoiul si il frecam cu putina sare si ulei de masline , rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete mici sau o zdrobim si o adaugam peste usturoi.

Peste taiem verdeata :patrunjel si busuioc.

Servim alaturi de preparate de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]