Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Pui, 24 Mar 2011 | 9959 vizualizari
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: souvlaki, frigarui, piept de pui, retete Pui
Se taie carnea in bucatele si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se lasa la marinat 24 de ore.
Se pune carnea pe betigase si se face pe gratar,in cuptor,la ochiul de la aragaz.
Se serveste cu orez si sos tzatziki.
1
1 cup = 1 cana de 200 ml
de Bucataras 6
de Ancutsa 6
de Alexandra Burz 1
divainbucatarie 1
MotanLaOale 1
foarte bun
adry88 1
tare bun
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:02
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!