Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras

de geoline in Spaghete, 25 Feb 2015 | 5453 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete
  • 200 g carne tocata amestec de vita si porc
  • 1 ceapa mai mica
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • putina salvie
  • sare
  • piper
  • delikt
  • oregano
  • o lingura zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras:

Punem apa cu sare la fiert. Cand fierbe apa adaugam pastele si le lasam la fiert maxim 15 minute, pentru a fi al dente. 

Pentru sos

Taiem ceapa marut, iar cateii de usturoi felii. Le calim impreuna in cateva linguri ulei de masline. Adaugam carnea tocata si o lasam si pe ea la calit vreo 5 minute amestecand constant. Punem sucul de rosii si apa, sarea, piperul, deliktul, oregano, salvie, zaharul. Lasam sa scada pana se ingroasa putin si carnea este bine fiarta si frageda.

Dam pe razatoarea mica parmezanul.

Asezam in farfurie spaghetele, deasupra sosul fierbinte si parmezanul!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos Ragu si parmezan ras" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu tocanita de carne