Spanac cu oua

de MonaMimi in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 3772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg spanac proaspat
  • 300 ml lapte
  • 50-100 ml apa
  • 200 ml smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde tocat

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua:

Spalam spanacul si il punem la oparit in apa clocotita cu sare pentru 2-3 minute, apoi lasam la scuts si racit. Tocam marunt ceapa si usturoiul si punem la calit in putin ulei sau unt, adaugam spanacul tocat, apa si laptele. Condimentam si lasam sa fiarba bine. Cand este aproape gata adaugam smantana, patrunjelul si mai lasam putin la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]