Spanac "mexican"

de ralu_ca in Porc, 13 Sep 2014 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc tocata
  • 1 kg spanac fiert
  • 300 g mozarella(branza italieneasca)
  • 50 g emmental
  • 3 cepe
  • piper
  • sare
  • 4 linguri smantana
  • 1 cutie crema de branza
  • 2 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • sos iute
  • 6 -8 rosii cherry
  • 1 ceasca ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac "mexican":

Intr-un wok am pus ulei si am calit ceapa, ardeiul iute si ardeiul kapia taiate cubulete, iar cand ceapa a capatat culoare galbuie am adaugat spanacul scurs si tocat, sare, piper, carnea tocata amestecand foarte bine compozitia obtinuta. Apoi am presarat branza (mozarella) si am turnat si rosiile cherry taiate in 4, sos iute, smantana si crema de branza. Am amestecat din nou foarte bine, iar produsul final l-am asezat intr-un vas termoizolant si pe deasupra am presarat emmental rasa. Se introduce la cuptor approx 60 min. finalul este foarte gustos.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac "mexican"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet