Spirale cu parmezan si susan.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 5060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj dreptunghiulara
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • parmezan ras dupa plac
  • susan(sau ce seminte preferati)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu parmezan si susan.:

Batem oul cu putina sare si 1 lingura de lapte.

Desfacem foaia de aluat si o ungem cu ou batut,apoi pe 1/2 din foaie presaram parmezan ras si inchidem ca pe o carte cu cealalta 1/2.

Presaram putina faina si intindem putin cu sucitorul,apoi  taiem fasii pe care le rulam dand forma unei spirale.

Punem spiralele in tava,le ungem cu ou si presaram susan,apoi dam la cuptorul incins la 200° pana sunt frumos rumenite(circa 10-12 minute,depinde de cuptor).

Le scoatem si le lasam la racit,apoi le rontaim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu parmezan si susan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]