Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 7582 vizualizari

 

Reţeta e din cel mai recent număr al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,.

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină
  • 200 g margarină
  • 100 g caşcaval ras fin
  • 2 ouă
  • sare
  • Pentru uns:
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă de lapte
  • nuci zdobite
  • sare grunjoasă
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci:

Se pregăteşte un aluat din făina cernută, amestecată cu margarina la temperatura camerei, gălbenuşurile, caşcavalul ras şi un praf de sare. Se frământă până ce totul s-a omogenizat complet, apoi se dă la frigider 1 oră.

Se întinde în foaie potrivit de groasă pe masa pudrată cu făină. Se unge foaia cu gălbenuşul amestecat cu  laptele, se decupează cu forma specială steluţele, apoi se presară cu nuci şi sare grunjoasă.

Se coc pe hârtie specială cam 15 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui si cartofi cu cascaval