Strudel cu dovleac

de Dea_Dea in Dulciuri, 22 Oct 2013 | 6400 vizualizari

 

pentru ca tot se poarta dovleacul , va invit la gustat:)

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 5-6 linguri smantana
  • un praf de sare
  • o lingura ulei
  • 3 linguri zahar
  • un ou
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA:
  • 500 gr dovleac ras
  • 5-6 linguri zahar
  • scortisoara
  • 3 linguri gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Umplutura: dovleacul se pune in cratita cu zahar si scortisoara si se caleste pana se inmoaie 5-10 min. Se pune grisul, se amesteca si se lasa la racit.

Aluat:

Smantana, sarea, uleiul, oul si zaharul se pun in castron si se amesteca, se adauga cateva linguri de faina cu praful de copt . Se omogenizeaza si se continua cu adaugarea de faina, pana obtinem un aluat ce il putem intinde.

Aluatul se imparte in doua.

Se intinde fiecare foaie, se pune dovleacul si se ruleaza.

Se pune in tava pe hartie de copt si se da la cuptor 30-35 min.

TIPS-URI

1

Se serveste cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dea_Dea 1

22.10.2013, 17:07

Laura , Laura , cum vezi tot ce nu trebuie

Valclaudia 1

22.10.2013, 20:17

o bunatate!

diaconta 1

22.10.2013, 23:21

unde se poarta dovleacul Dea? )))))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]