Stufat de iepure

de abetina in Iepure, 7 Apr 2018 | 4724 vizualizari

 

Bunatati de paste

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de iepure
  • 100 ml vin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 10 fire ceapa verde
  • 10 fire usturoi verde
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 lingurita de chili piper de cayenne
  • 50 ml ulei.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de iepure:

Se pun intr-un vas vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
   Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
   Intr-un vas mai mare se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza, peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor la foc potrivit, pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

Rocsi 1

09.04.2018, 21:47

dantes 1

12.04.2018, 17:20

Bun!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:12

bun iepuras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]