Stufat de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 9 Apr 2010 | 8240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa
  • 2 legaturi de ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • 2 lg bulion
  • 3 lg faina
  • 2 felii de lamaie
  • apa
  • delikat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea se frige separat in tava sau in tigaie pana se rumeneste.Intr-o cratita se pun cateva lg de ulei si se caleste cepa si usturoiul taiate in bucati mai mari.Cand s-a fript carnea se pune peste ceapa si se acopera cu apa.Se lasa sa fiarba pana scade si inainte cu 5 min se amesteca bulionul cu faina si apa si se toarna peste carn.Se condimenteaza si se srveste cald!
POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pui