Stufat de pui

de farfuriavesela in Pui, 26 Apr 2014 | 10434 vizualizari

 

Stufat de pui, o reteta simpla care merita gatita mai ales acum, cand avem atat de multe verdeturi.
Urmariti reteta noastra video chiar aici si gatiti impreuna cu noi !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde spalata si curatata
  • 1 legatura de usturoi verde spalat si curata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Cum pregatim:

 - in uleiul incins prajim putin carnea de pui pana capata o culoare frumoasa, aurie
 - adaugam ceapa si usturoiul tocate potrivit de mare
 - adagam o cana cu apa, cat sa se acopere carnea si verdeata
 - lasam totul la foc mic, sa fiarba carnea si sa se imbine aromele
 - cand s-a fiert carnita, adaugam cele doua rosii mixate si facute pasta
 - mai lasam 2 minute la fiert si stufatul de pui este gata
 - adaugam sare si piper dupa gust
 - imbogatim mancarea noastra cu aroma de patrunjel verde, tocat fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simonacallas 1

26.04.2014, 15:10

Rocsi 1

26.04.2014, 20:31

Am venit sa pap...

laura_n 1

27.04.2014, 17:50

o buntatae, chiar mi-ai dat o idee buna pt saptamana care vine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui