Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)

de Andreea_Mario in Bucataras in oras, 27 Sep 2012 | 3134 vizualizari

 

Mie in special imi place la nebunie sper ca si voua celor care atii mancat vreodata va placut

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila):

Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp  stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede  si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si usturoi. Turnam peste uleiul incalzit si ne pregatim apa. In aceelasi timp adaugam cele 2 linguri de boia dulce si avem grija sa nu se arda. Dupa ce am adaugat toate cele mentionate punem apa peste ele, lasam sa fiarba circa 15 minute, dupa care adaugam angila. Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care ne pregatim cartofii pe care ii adaugam peste anqila fiarta. Lasam sa fiarba pana cartoful se poate zdrobi.

Din salsa verde care o preparam folosim doar jumatate la inceputul prepararii, iar cealalta jumatate o adaugam la final. Sa nu uitam de piperul care ii da un gust nemaipomenit de bun si cubuletele knorr de peste.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guvizi prajiti