Sufleu de branza cu visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 3 Ian 2017 | 3171 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza
  • 200 g branza de vaci (urda)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml smantana 20 % grasime
  • 100 g zahar pudra
  • 40 g amidon
  • 160 g pandispan bucati
  • visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu visine:

Mixam intr-un vas branza, crema de branza si smantana. Adaugam galbenusurile, zaharul si amidonul. Separat, mixam albusurile spuma, apoi le adaugam peste compozitia de branza.

Intr-o tava rotunda detasabila, asezam hartie de copt, apoi bucati de pandispan si visine tavalite prin zahar pudra, turnam un strat de crema, apoi din nou bucati de pandispan si visine si din nou crema. Introducem tava in cuptorul incins si coacem pana se rumeneste usor. 

Seamana cu un cheesecake copt fara blat ...... sau cu blatul in compozitie.

Eu am folosit ca pandispan niste resturi de blat de la o prajitura. Cred ca ar merge si cu cozonac invechit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala (aluat facut la masina de paine)