Sufleu de cartofi si carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2012 | 5531 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • 1 carnat de casa
  • 300 g costita afumata
  • 100 g sos de rosii
  • busioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carnati:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert ii scurgem de apa,adaugam untul,condimente si il pisam,

Se adauga galbenusurile si 200 g telemea data prin razatoare,amestecam si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,

Ungem o tava cu unt(eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt)si adaugam piureul de cartofi.

Intr-o tigaie prajim putin carnati si costita taiata,adaugam sosul de rosii si condimente dupa gust,lasam cca 5 min pe foc

Facem 2 adancituri paralele in tava unde asezam carnati si sosul de rosii,peste cartofi adaugam telemeaua razuita

Dam tava la cuptorul incalzit cca 50 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui