Sufleu de dovlecei

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 10450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri telemea rasa
  • 4 linguri faina
  • 2catei de usturoi
  • 1lingurita de chimen
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Galbenusurile,frecate cu uleiul ca la maioneza,se amesteca cu smantana,verdeata tocata marunt,branza rasa,faina,chimenul,usturoiul pisat,sare,piper si dovleceiii dati prin razatoarea cu ochiuri mari si storsi bine;

dupa ce totul s-a omogenizat se amesteca cu albusurile batute spuma;

se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt,la foc mic 30-40min

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive empanadas / Pateuri cu ton