Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 21892 vizualizari

 

Garnitura pentru peste sau friptura :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 buchet de broccoli proaspat sau 500 g congelat
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • jumatate ceapa rosie, de apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli:

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Broccoli se curata si se desparte in buchetele, se spala si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se scurg bine de zeama. Cartofii se amesteca cu sare, unt si lapte si se paseaza, dar nu asa fin ca la piure. Broccoli se marunteste la mixer, atentie sa nu se faca crema, sa ramana bucatele. Se poate taia si cu cutitul. Se amesteca broccoli si cartofii, se rade 100 g de cascaval, se bat ouale cu sare si piper si se pun peste compozitie, iar ceapa de apa se taie cubulete foarte fine si se presara peste cartofi. Se amesteca totul cu o lingura, lejer. Se pregateste o tava de briose cu hartiute de briose si se umplu cu compozitia de cartofi si broccoli. Deasura se rade restul de cascaval si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se rumenesc frumos deasupra. Se servesc calde alaturi de peste sau friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei