Supa crema de dovleac

de marcela1979 in Supe, 24 Oct 2013 | 5587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac galben
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 3 cartofi
  • 20 ml ulei
  • vegeta,piper
  • seminte de dovleac
  • 8-9 feliute de carnat de casa afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Se curata legumele si se taie cuburi, ceapa se toaca mai mare. Dovleacul se curata, se taie cuburi dar o bucata se lasa deoparte. Intr-o oala se pune uleiul, se adauga ceapa se lasa sa se caleasca apoi se adauga o cana de apa. Se adauga pe rand morcovii, patrunjelul, cartofii si dovleacul cuburi, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mediu. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Cand toate sunt fierte se dau prin blender fara apa pana se face o crema. Se pune in oala peste apa in care au fiert. Se mai lasa sa dea un clocot. 

Intre timp intr-o tigaie se pun cateva feliute de carnat afumat de casa sa se prajeasca fara ulei. Dupa ce s au prajit se scot si se adauga cubuletele de dovleac care au fost facute din bucata de dovleac ramasa, si se mai adauga si semintele de dovleac. Se lasa sa se prajeasca. 
Supa se pune in farfurie calda si se presara feliute de carnat prajit, bucatelele de dovleac si semintele prajite.

TIPS-URI

1

se serveste simpla sau cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]