Prima data cand am gustat nu mi-a placut asa tare,mi s-a parut un pic ciudata,dar dupa 2-3 linguri mi s-a parut ca are chiar un gust interesant...
Atentie!!!..Se serveste doar fierbinte,rece e ca o piftie(racitura).
Se curata legumele se taie cubulete si se maruntesc la blander sau se fierb asa alaturi de 3 cuburi de gaina.
intr-un castonel se amesteca bine galbenusurile cu faina si curry
Cand cubuletele de legume au fiert se strecoara si se pune iar pe foc,se pune compozitia amestecand continuu
iar apoi se pune berea,se da un singur clocot si gata..
Altii mai pun usturoi sau scortisoara..
Intr-o lg de unt se prajesc cateva felii de paine(eu am pus franzela din cereale),se aseaza in farfurie si se toarna supa fierbinte..
Se poate manca cu 2-3 ridichi rosii,pasta usturoi,sos de ghimbir....etc