Supă de conopidă

de elucubratiiculinare in Supe, 1 Mai 2013 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopidă,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapă,
  • 1/4 țelină mică,
  • pătrunjel verde,
  • 1 fir ceapă verde,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de conopidă:

Conopida se desface în bucățele cât mai mici. Ceapa, morcovul și țelina se taie cubulețe și se pun în 1 litru și jumătate de apă rece la fiert. După 10 minute de fiert adăugăm conopida și mai lăsăm pe foc încă 10 minute. Dacă este nevoie se mai adaugă apă. Condimentăm cu sare. La servire presărăm pătrunjel verde și ceapă verde tocată mărunt.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de conopidă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]