Supa de curcan

de krinakrina in Supe, 13 Apr 2012 | 5499 vizualizari

 

Dintre toatele supele, aceasta imi place cel mai mult...Este usoara, dulce, aromata, si nu stiu de ce, dar este mai buna decat cea de gaina....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan cu os si piele (1.3 kg)
  • 1 si jumatate cepe mari
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia rosu mediu
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 1/2 radacina de pastarnac
  • 2 felii mici de telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 priza de cimbru
  • 1 catel de usturoi curatat
  • 150 gr fidea
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Se spala pulpele si se pun la fiert in apa rece. Se adauga foaia de dafin, cimbrul si catelul de usturoi curatat, intreg. Se ia spuma, se lasa la fiert cam o ora. Intre timp se curata legumele si se taie in bucati mari. Se adauga in supa si se mai fierb impreuna inca o ora, sau pana carnea poate fi patrunsa usor cu o furculita.

Se scoate totul din supa cu o paleta gaurita, ca sa nu mai strecuram zeama. Morcovul fiert si pastarnacul se toaca si se adauga in supa. La fel si ardeiul capia, dupa ce il curatam de pielita.

Fideaua o fierbem separat conform instructiunilor de pe pachet, iar cand e gata o strecuram si o adaugam in supa. Punem sarea si piperul si tragem de pe foc. Dupa 5 minute punem patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]