Supa de dovlecel

de ala_oancea in Supe, 29 Iul 2009 | 4627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati spate pui (adica ce a mai ramas dupa ce l-am ciopartit de membre si piept)
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • condiment "Secretul gustului" de gaina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Se fierb bucatile de pui in apa cu condiment. Separat se caleste putin ceapa si ardeiul, se adauga morcovul taiat rondele si dovlecelul taiat cubulete. Se strecoara supa de pui si se toarna peste legume. Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se mai adauga condimente daca este nevoie. Eu n-am mai pus altceva deoarece avea un gut foarte bun si asa. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gulii