Supa de perisoare (giouvarlakia)

de rena in Supe, 10 Dec 2013 | 6014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne tocata de vita
  • o ceapa
  • o cana de orez lipicios
  • marar,telina,
  • 1-2cartofi
  • sare,piper,ulei
  • 3 oua
  • o lamaie
  • o lingura de delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare (giouvarlakia):

Punem oala cu apa la fiert, adaugam telina , cartoful taiat cubulete mici, o mana de orez ,ulei si o lingura de delikat.

Facem aluatul pentru perisoare,punem intr-un castron carnea tocata cu ceapa data pe razatoare si mararul tocat,orezul un ou, sare, piper si putin ulei, framantam bine aluatul.

Dupa ce a dat zeama din oala un clocot facem perisoarele si le bagam la fiert.

La sfirsit batem cele doua oua cu putina sare apoi turnam zeama de la lamaie, luam putina zeama din oala batem usor si turnam in oala cu perisoare.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare (giouvarlakia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

11.12.2013, 21:48

mihaelar63 1

13.12.2013, 01:23

Imi place supica ta de perisoare , merge la favorite !!!

rena 1

14.12.2013, 01:29

ooo iti multumesc mult ma simt minunat ca ti-a placut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs