Va aduc astazi o reteta de supa,preferata mea! Imi place foarte mult aceasta supa deoarece,galustele sunt foarte moi si pufoase!Va invit si pe voi sa o pregatiti.Galustele le-am facut dupa reteta JamileiCuisine.
Intr-o oala punem apa si carnea de pui la fiert cu putina sare. Fierbem carnea pana ce nu mai este atoasa, eu am folosit carne de pasare de tara, iar aceasta fierbe mai greu. Inlaturam daca s-a format spuma deasupra, adaugam legumele, cepele taiate pe jumatate, morcovii taiati rondele mari si ardeiul tocat cuburi. Lasam totul sa fiarba timp de 30 de minute.
Pregatim galustele asa: Intr-un bol punem oul, il batem bine cu telul, adaugam apa, uleiul si sarea. Amestecam bine din nou. Adaugam grisul in ploaie si amestecam pentru a nu se forma cocoloase. La final adaugam praful de copt. Lasam sa stea 10 minute.
Scoatem carnea din supa si o strecuram. O punem din nou pe foc si adaugam rand pe rand galustele. Acoperim oala si lasam sa fiarba 10 minute. Dupa 10 minute adaugam in supa o jumatate de pahar cu apa rece si mai lasam la fiert inca 10 minute. Oprim focul si deasupra punem o mana zdravana de patrunjel tocat.
Lasam putin la racit si servim!
1
Nu adaugati tot grisul odata,doarece se poate sa nu fie nevoie de tot
2
Odata ce veti adauga prea mult gris in galuste,ele vor fi fierte doar in exerior iar in interior vor fi tari